Blog

De ce e importanta pasteurizarea laptelui?

Laptele este un ingredient vedetă datorită numeroaselor sale trăsături nutritive, fiind bogat în vitamine și minerale. Acest lucru îl face o gazdă tentantă și pentru alte microorganisme care-i amenință calitatea și-l pot transforma într-un aliment periculos. Neînlăturați, acești agenți patogeni pot provoca diferite boli, cum ar fi tuberculoza sau intoxicații alimentare. Salvarea constă în pasteurizarea acestuia!

Din acest motiv cascavalurile “Original Sheep” sunt produse  exclusiv din lapte pasteurizat si acest proces garanteaza nu doar un gust impecabil, dar si siguranta ca se respecta toate standardele unui produs cu adevarat sanatos.
Pasteurizarea in sine este procesul de încălzire și răcire bruscă a laptelui crud pentru a elimina riscul de a fi dăunător pentru organism si  nu afectează textura, aroma și calitatea compozițională a laptelui.

Totodată, pentru siguranța sănătății dumneavoastră și pentru o experință inedită a consumului de lactate, pasteurizarea și omogenizarea laptelui devin procese esențiale. Acesta este un motiv  esential pentru a alege sa consumi deliciile sanatoase “Original Sheep”.