Blog

Beneficiile consumului lactatelor din lapte de oaie

Stiati ca laptele de oaie are de 2 ori mai multe proteine decat cel de vaca sau de capra. Proteinele din laptele de oaie au o valoare biologica crescuta, deoarece contin toti aminoacizii esentiali. Acestia sunt necesari corpului pentru repararea tesuturilor organismului si pentru mentinerea fortei fizice si a vigilentei.
Laptele de oaie contine si o cantitate mai mare de calciu decat cel de vaca. In laptele de oaie se regasesc 193 mg calciu.

Concluzii:
  • Branza de oaie este un produs lactat bogat in proteine si grasimi sanatoase.
  • Brânza din lapte de oaie este o sursă de vitamine A, B, D, E, care sunt esențiale pentru oameni.
  • Este o sursa de calciu mai buna decat laptele de vaca. 
  • Are un conținut ridicat de grăsimi - până la 32 - 34%, care uneori îi sperie pe oameni. Dar acestea sunt acizi grași benefici care suferă un proces natural de omogenizare, care contribuie la o mai bună absorbție a acestora.

Brinza de oaie pe linga faptul ca este un produs foarte gustos, este si foarte sanatoasa, iar brinza de oi “Original Sheep”  va va surprinde cu gustul sau natural si autentic.