Blog

Deliciile “Original Sheep" sunt perfecte pentru alimentatia bebelusilor

Cascavalul este atat un produs gustos, cat si sanatos, deoarece contine multe proteine. Prin urmare, introducerea cascavalului in dieta copiilor va imbogati meniul cu nutrienti si va extinde paleta de gusturi a bebelusului. Dar ce fel de cascaval are voie sa manance bebelusul si de la care ar trebui sa va abtineti? Sa aflam totul  despre introducerea cascavalului “Original Sheep” in alimentatia bebelusului dumneavoastra.

Cascavalul Origina Sheep este perfect pentru bebelusul tau , deoarece:
  • Brinzeturile si cascavaluri “Original Sheep” sunt fabricat din lapte de bovine, ovine si caprine crescute în ferme ecologice, care nu conține antibiotic;
  • Sunt produse din lapte de oi si capre, care sunt o sursa mult mai bogata de calciu, minerale și săruri pentru copii;
  • Sunt produse din lapte pasteurizat ;
  • Nu conține adaosuri sau arome artificiale;
  • Contribuie la cresterea sanatoasa a dintilor și întărește sistemul osos.
Speram ca vam motivat sa oferiti copiilor dumneavoastra cele mai delicioase si cele mai naturale brinzeturi si cascavaluri fabricate in Moldova, pentru o crestere si dezvoltare armonioasa.

Cascavalul a absorbit tot ce este mai bun din lapte. Continut ridicat de calciu (este de aproximativ zece ori mai mare in cascaval decat in branza de vaci), vitaminele A, B, D, PP si E, fosfor si minerale si proteine, deja fermentate, usor de digerat. Dar totusi – nu este potrivit pentru copii mai mici de 10 luni. O proportie mare de minerale si o cantitate mare de sare (continuta in aproape toate tipurile de cascaval) suprasolicita rinichii bebelusului.
Branza se asociaza bine cu celalalte lactate, cu cereale, oua si legume. Consumul de branza de catre bebesusi aduce si o serie de beneficii, astfel ca aceasta, si in general lactatele, previn aparitia cariilor dentare. Bebelusul nici nu trebuie neaparat sa inghita branza, ci doar sa o "invarta" prin gura. Astfel, ii va proteja dintisorii, va declansa productia de saliva, care va reduce acizii daunatori din gura si va opri dezvoltarea bacteriilor pe dinti. In plus, branza contine mult calciu si fosfor, ambele necesare in intarirea smaltului dentar.